Facebook 06 - 46 22 10 91
info@kennisrt.nl

Referenties

Fam. Starink, Soest
Op zoek naar een RT die jong, enthousiast en betrokken zou zijn, kwamen we bij Carlijn. Een jaar lang begeleidde zij onze dochter met rekenproblemen. Ze heeft echt samen gewerkt met onze dochter, haar naar een hoger niveau geholpen en haar zelfvertrouwen vergroot. De communicatie naar ons toe verliep heel prettig.

Familie Eigenhuis, Soest
Het is fantastisch mijn zoon wil weer lezen! En hij gaat met sprongen vooruit. Eerst weigerde hij om maar een letter hardop te lezen. Hij wilde niet en kon het niet zei hij. Het was elke dag een gevecht want we moesten immers leeskilometers maken in verband met zijn dyslexie... Al na een paar keer oefenen bij Carlijn, ging hij opeens de borden boven de snelweg lezen en met een spelletje monopoly de kaartjes voorlezen. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen en gaat nog steeds met veel plezier naar Carlijn toe om te oefenen en spelletjes te doen, want dat vindt hij stiekem het leukst. Wij zijn zeer tevreden over Carlijn en haar manier van aanpak!

Familie Blok
Onze dochter van 7 heeft moeite met het rekenen in groep 3. Op school had ze al 'bijles' maar haar scores bleven laag. We zijn toen terecht gekomen bij Carlijn om op zoek te gaan naar de oorzaak hiervan. D.m.v. verschillende testen kwamen we erachter dat het een combinatie was van: moeite hebben met automatiseren op rekengebied en concentratieproblemen. We zijn nu al een tijd 3x in de week aan het oefenen met rekenen en onze dochter heeft een plekje voorin de klas gekregen (minder afleiding). Onlangs heeft zij de Cito uitslagen gehad. Onze dochter is van score E (laagste) naar score B (1 na hoogste) gegaan. We zijn erg blij met dit resultaat. Onze dochter is nu minder boos en gefrustreerd omdat het rekenen haar minder moeite kost. Bedankt Carlijn het was erg fijn samenwerken met je.

Isabel, Soest
Ik vind het altijd heel erg leuk om naar Carlijn te gaan. We doen heel veel spelletjes en ze helpt mij met lezen.

Anoniem, Soest
Sinds onze zoon rt heeft bij Kennis Remedial Teaching gaat het een stuk beter op school. Hij gaat graag naar haar toe en komt erg enthousiast weer terug. Ze heeft hem een stukje zelfvertrouwen terug gegeven.