Facebook 06 - 46 22 10 91
info@kennisrt.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Carlijn Kennis, moeder van twee zoontjes. Na het behalen van mijn Pabo diploma heb ik ruim 8 jaar voor de klas gestaan en onderwijservaring opgedaan. Tijdens mijn werk merkte ik echter dat mijn kennis en inzichten met betrekking tot zorgleerlingen te beperkt waren. Ik wilde meer voor hen kunnen betekenen. In 2008 ben ik daarom begonnen met de Masteropleiding: “Specialist Remedial Teaching basisonderwijs”. In 2010 heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Tijdens mijn studie ontstond de wens naar mijn eigen praktijk, waarin ik mij volledig kan richten op het begeleiden en ondersteunen van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Na het behalen van mijn diploma heeft deze wens vorm gekregen en is de praktijk Kennis Remedial Teaching opgericht.

De gekozen naam Kennis Remedial Teaching heeft een dubbele betekenis. Naast de verwijzing naar mijn achternaam dekt hij tegelijkertijd mijn werkzaamheden, namelijk het vergroten van de kennis van het kind. In het logo van Kennis Remedial Teaching ontbreekt een stukje van de puzzel. Zo kan er bij uw kind ook een stukje van de puzzel ontbreken, waardoor hij of zij wordt belemmerd in het leren. Door te puzzelen leert het kind zich te concentreren, krijgt het de ruimte fouten te maken en werkt het aan zijn of haar doorzettingsvermogen. Daarnaast vergroot een puzzel het ruimtelijke inzicht. Ruimtelijke oriëntatie is een van de basiselementen voor het leren lezen, schrijven en rekenen.

Kennis Remedial Teaching maakt zich hard om samen met uw kind op zoek te gaan naar een begeleiding op maat, die eraan bijdraagt dat bij uw kind de puzzelstukjes weer in elkaar zullen vallen!